Yhdistys

Suomen Vahvin Mies –yhdistys perustettiin vuonna 1987. Olemme järjestäneet siitä lähtien vuosittaisia Suomen Vahvin Mies -kilpailuja, sekä muita tapahtumia ja pienempiä voimailu-kisoja. Pääpaino on Suomen Vahvin –kilpailuilla, joiden järjestämiseen panostammekin koko edeltävän vuoden edellisistä kisoista lähtien. Pitkä kokemus on opettanut paljon ja auttanut tapahtumien kehittämisessä.

Yhdistyksen alkuunpanijat Ilkka Nummisto ja Markku Suonenvirta osallistuvat erilaisiin näytöksiin sekä touhuavat erilaisissa voimailuun liittyvissä tapahtumissa. Kaksikko on kulkenut kertomassa lajista ja sen harrastamisesta nuorisokodeissa, vankiloissa ja monissa muissa kohteissa. Yhdistyksemme tarkoituksena onkin edistää erityisesti nuorison liikuntaharrastusta siten, että siitä muodostuisi perinteinen, läpi koko elämän jatkuva käytäntö.

Yhdistyksemme tarjoaa lajin harrastajille mahdollisuuden edetä kansainvälisiin koitoksiin. Suomen Vahvin Mies kilpailun voiton myötä aikanaan ovat maailmalle lähteneet myös erittäin tunnetut suomalaisvoimailijat kuten Jouko Ahola, Janne Virtanen ja Riku Kiri.

suomi